Nagyon meleg van, és a macskám nem bírja ezt a nagy hőséget. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Adtam neki vizet,tejet,de egyikre se nézett rá.Nem tudom,hogy mit csinálhatnék2010. júl. 15. 17:51
1/14 anonim válasza:
Tudom, hogy szemét módszer, de én ilyenkor hideg slaggal lelocsolom őt.
2/14 A kérdező kommentje:
atyám..nem kap tüdőgyulladást?
2010. júl. 15. 17:56
3/14 anonim válasza:
A bunda vizezése valóban hasznos lehet. Nem slaggal, hanem kézzel, belesimogatva a vizet a szőrébe.
Ha van járólap, azon is szívesen hűsölnek a cicák, mert jó hideg. Víz legyen előtte, és mindig legyen árnyék, ahová behúzódhat!
4/14 anonim válasza:
Nem, nem kapnak tüdőgyuszit. És télleg csak a kezembe spiccelem, utána belemaszirozom a szőrébe
6/14 anonim válasza:
7/14 hell-ikon válasza:
Kezeletlen fülatka (v. mondják fülrühnek is) kaphat olyan fertőzést, ami agyhártyagyulladást vált ki, amely persze halálos a macskára nézve.
Ha vakarta a fülét, akkor szinte majdnem biztos, hogy az volt.
8/14 hell-ikon válasza:
jajj bocs, ezt nem ide akartam.
9/14 anonim válasza:
Hell-Ikon:
Nekem viszont hasznos volt az "eltévedt" válaszod...
Köszi! :)
10/14 anonim válasza:
Én is jó vizes kézzel körbesimogatom és amikor lefekszik aludni, egy vizes rongyot terítek rá. Biztosan jól esik neki, mert tűri és még ki is nyújtózik alatta. Az éjszaka kinn aludt az erkélyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!