Másnak is rengeteget eszik a macskája/macskái?
Figyelt kérdés
El vagyunk képedve. 2 macsek van, MINDEN reggel befalnak kb fél kiló húskonzervet, de délben már kuncsorognak a kajáért, és sokszor még vacsorát is kapnak. Mennyi egy macska, 3 kiló? Én 100 kiló vagyok, férfi, de nem tudnék megenni fél kiló húst. Szerintem egy nap alatt összesen nem eszek ennyit. És amúgy miért esznek ennyit a macskák? Nem sajnáljuk tőlük, csak szinte hihetetlen.2019. szept. 20. 20:42
11/11 anonim válasza:
Az enyémek azóta esznek rengeteget, amióta hidegebb lett az idő. Érzik, hogy jön a tél, gyűjtik a téli hájréteget (kijárós házimacskák). Nyáron csak csipegettek, sokszor kellett kidobnom a maradékot. Most még a tányért is kinyalják, aztán kérnek még :)
Az ivartalanított kandúrom elég nagydarab, a csajszik normális testalkatúak, egyikük nyáron nagyon le tud vékonyodni, de mostanra már ő is hízott egy kicsit és jól néz ki.
Ha férgesek, akkor egy idő után rengeteg evés mellett is nagyon soványak, és nem szép a bundájuk. Egészséges cicának fényes, puha és tiszta a bundája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!