Mitől hányhat viszonylag sokat a macskám? Mennyire normális ez?
Ketten vannak, ivartalanított, benti házimacskák...
Minőségi tápot kapnak, a kisebb, rövidszőrüt elég gyakran látom hányni, ilyen heti háromszor.
A nagyobbiknak sajnos az intézkedések ellenére nagyon hullik a szőre, pedig fésülöm, és kap lazacolajat... A kisebb sajnos van, hogy megeszi a nagyobb lehullott szőrét, a jelenlétemben már nem csinálja, illetve sokat sepregetek, de amikor nem vagyok itt (három műszakban dolgozom és néha 12 órázom), akkor szerintem továbbra is eszi...
Éppen ezért, mert nem vagyok mindig itthon, sajnos azt sem tudom hogy pontosan mennyit hányik, mert sajnos azt is van, hogy megeszik...
Amúgy a macska jól néz ki, eszik, iszik és nagyon játékos is...
Csak nem tudom, hogy mitől hányhat...
Amikre gondolok:
Szőrtől: bár a hányásában nem igazán van szőr...
Táptól: Már több prémium tápot próbáltunk, de a probléma mindíg maradt... Olyanokat ettek mint Royal Canin, Leonardo, Acana és most pedig Orijen, a kecskéset...
Valamint a széklete teljesen rendben van.
Játéktól, verekedéstől: Nos, arra is gondoltam hogy szimplán megnyomódik a hasa, amikor a másikkal kicsit durvábban játszanak, de ezzel nem tudom mit kellene csinálni...
Köszi a válaszokat...
Jelenleg nem adok nekik szőroldót, mert a tápon az szerepel, hogy az is oldja...
De akkor majd adok.
Egyszer régebben adtam nekik fűtablettát, de attól mindketten zöldet hánytak és sokat.
Ez a szer például jó lenne?
Vagy milyet vegyek?
Mi ilyet használunk, és teljesen bevált:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!