Rxii13 kérdése:
Mítől gyengülhetett le a kiscicám?
5-6 hetesen hoztátok el?! Még az anyjával lenne a helye. Még szopnia kellene.
A szeme nem ok nélkül gennyedzett, valószínűleg beteg. Hívd ki az állatorvost.
2019. szept. 14. 14:08
Ne haragudj,de egy7hetes kiscicatmasfel hete a garázsban ketrecben tartjátok, napi 2 oraravan kiengede....
Ebbe fog szerencsétlen belepusztulni.
Ha már ilyen hát elhoztatok, akkor menjen be életek a lakásba, vigyázzatok rá, és szeressetek.
Ez is állatt kínzás
2019. szept. 14. 14:14
3/17 A kérdező kommentje:
Igen, másnap lett 6 hetes, miután elhoztuk. Sosem volt még cicám, így nem igazán tudtuk mikor lehet elválasztani, bár mi is furcsáltuk. Köszönöm. Mindenképp szólunk az állatorvosnak.
Szerencsétlen. :(
Minimum 3 hónapos koráig az anyja mellett kellene lennie, minimum. A ketrecre meg nem is tudom mit mondjak. Eleve milyen apró kalitka lehet amiből egy ilyen pici cica nem tud kimenni. Ráadásul jönnek a hidegek, a garázsban meg fog fagyni.
2019. szept. 14. 14:20
Ha sosem volt macskátok, akkor előbb tájékozódni kellett volna a tartásáról.
Szerencsétlen állatnak van elég baja. Vigyétek be a lakásba, ne legyen egész nap egy ketrecben.
2019. szept. 14. 14:20
Arról is megvan a véleményem, aki oda adta nektek ilyen fiatalon...
2019. szept. 14. 14:24
7/17 A kérdező kommentje:
Itt nem egy macskahordozó ládára kell gondolni, mert sejtem sokan azt teszik. 3x3 m-es ketrecet csinàltunk neki. A lakásba behozása sajnos nem rajtam múlik, a húgom allergiás a macskaszőrre. A cica eredeti gazdája aztmondta, ha nem hozzuk el a cicát "most", akkor kidobja. Azthiszem így még mindig jobb neki.
Egy allergiás mellé minek macska?
A ketrec után hol fogjátok tartani?
2019. szept. 14. 14:44
9/17 A kérdező kommentje:
Azért mi sem vagyunk szellemi fogyatékososk odáig eljutunk, hogy télen egy ilyen apró cica megfagyna. Tehát szeretnék mindenkit tájékoztatni, hogy a garázsban fűtés is van, de akkor már azt is elmondom, hogy a kutyánk kinti kutyaházába is szereltünk be fűtést. Pedig már nem volt kiskutya mikor jött a tél. És azt is elmondanám, hogy a kint élő cicák sokkal boldogabbak, mint azok, akik a friss levegőtől elzàrva élik le az életüket. Mert megkérdeztük az állatorvost. "Utána néztünk". Őt is éppen azért fogadtuk be, hogy télre ne legyen az utcára téve kiscicaként. 1 nap leforgása volt az egész így nem volt időnk hetekig gondolkodni meg kérdezősködni. Viszont nem moslékot eszik, mint egyesek cicája. A legtöbb tápanyagot tartalnazó cica kaját kapja és, amint mondtam az állatorvost is egyből kihívtuk. Sajnos ennél többet nem tudtam tenni. Iskolába járok napi 2 órát vagyok itthon és azt is rászánom.
A fereghajtó korai 7 hetesnek , adjatok injekcioval vizet neki mert lehet kiszárad . 9 hetesen mar nem szopnak ezt meg kelkenne varni , de mindegy most . Ha elelmet kap az jobb tálkás pástetom konzerv legyen ne alutasakos zselés darabos . Sokmmacska stb fiatalon gyenge vagy fertőzést kap minden segītseg ellenére .
2019. szept. 14. 14:54
Kapcsolódó kérdések: