Mi a legnagyobb állat, amit egy macska még képes legyűrni?
Egy rajzolt nemes macska lesz, szivarral meg mindennel :)
A háttérbe kéne valami trófea :D
Nyulakat biztos.Vidéken rengeteg macskát láttam jó nagyra nőtt baknyuszikat húzni a mezőn.Nem ragadozók ugyan,de harapni és támadni ők is tudnak (párzáskor verekednek a hím nyulak is). :D
Kígyóval is elbírnak rengeteg netes videót láttam,ahol a cica védi meg a házat a kígyóktól.
Nagyobb madarakkal is elbírhatnak,de sajnos gyakoribb hogy ők esnek áldozatul egy nagy bagolynak,sas vagy ölyv (sólyom? nem tudom melyik a nagyobb vagy a ragadozó sajna nem foglalkoztattak sose a maradak) félének.
Lehet, hogy rosszul esik, de a macska akkor is ragadozó, ha mínusz 50%-ot adsz a válaszomra.
"A macska, más néven házi macska (Felis silvestris catus), egy kisebb termetű húsevő emlős, amely a ragadozók rendjén belül a macskafélék (Felidae) családjának Felis neméhez és Felis silvestris fajához tartozik, a vadmacska alfaja. Ügyes ragadozó, több mint 1000 faj tekinthető a zsákmányának."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!