Lebénult az 1 éves macskám! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap vettük észre, hogy alig bír lábra állni. Ma reggelre teljesen lebénult, egyáltalán nem tud lábra állni, és a farkát sem mozgatja. Csak fekszik, nem eszik,egész nap meg sem mozdul. Ma a fejét is alig bírta megmozdítani, majdnem belefejelt az előtte lévő tálba. Adtunk neki tejet, először nem akarta meginni, de amikor látta, hogy a többiek isszák, ő is elkezdte inni. Valami ötlet hogy mi baja? Vagy vigyem állatorvoshoz?2019. szept. 4. 08:43
11/12 A kérdező kommentje:
Egyébként nem volt már idő orvoshoz vinni, a karomban pusztult el. És ti mit tennétek, ha a ti kedvencetekkel történik meg ilyen hamar? És amugy pont akkor volt a szülinapom és remek volt ezt olvasni, és annyira bánom,hogy nem olyankor írtam meg. És csak azért írtam, mert nagyon kétségbe voltam esve, és ráadásul suliban voltam akkor egész nap.
2020. aug. 14. 20:18
12/12 anonim válasza:
"Vagy vigyem állatorvoshoz?"
Fontolóra vetted az ötletet, de ahelyett hogy rohantál volna, inkább itt ücsörögtél a gép/teló előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!