Macska ehet tejfölt?
Figyelt kérdés
Ma kapott egy keveset belőle, és nagyon ízlett neki. De nem mertem többet adni.2019. aug. 29. 21:57
1/6 Luney válasza:
Jól tettef hogy nem adtál többet!
2/6 anonim válasza:
Sem tejet,sem tejterméket nem ehet,mert a szervezete nem tudja feldolgozni. A macskatej is csak néphülyítés. Az,hogy régen tejeltették a macskát és "nem volt semmi baja",szintén marhaság. De volt baja. Élt 2-3 évet és egyszer csak nem jött haza,mert elfososodva,legyengülve elpusztult a pajta mögött. Üdv.egy állatorvosi asszisztens
3/6 anonim válasza:
A fermentált tejtermékek (pl. joghurt, kefir, tejföl), valamint túró, sajt már nem tartalmaznak tejcukrot, így nyugodtan adható kedvelt macskacsemegének, mint ahogy te nassolsz, tehát nem fő étkezés helyett.
4/6 anonim válasza:
Tejfölt lehet. És nem 2-3 évet élt a nagymama háztáji macskája, hanem vagy 15-öt.
5/6 anonim válasza:
A kutyák és macskák nagy része laktózérzékeny. És bár a joghurt, tejfölt laktóztartalma alacsonyabb mint a tejnek, én laktózérzékenyként ugyan olyan rosszul vagyok tőlük ezért a kutyáknak sem adok soha.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :) Egyelőre nem volt hasmenése tőle.Tejet régebben adtam neki, de azt nem igazán bírta, így azóta nem kapott csak laktózmenteset egyszer.Az meg nem ízlett neki. :D
2019. aug. 30. 08:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!