4 hónapos múlt 3 kilós kiscicámnak napi hány gramm száraz eledelt adjak?
Az a gond, hogy állateledelesnél kimérve veszek többfajtát, mert csak így eszik. Mást nem is eszik meg a száraz kaján kívül. Egy kb mennyiség kellene, 50gramm, 100gramm?
És kb mekkora lesz, ha most 2,5 kiló?
Ivartalanított.
Én minden háziállatom,és haszonállatom éle annyit rakok,hogy folyamatosan legyen előttük enni,és inni is,ők tudják nekik mennyi kell. Már 1-2 éve így van,és mégsem híznak el.
Szerintem azokat az állatokat lehet túletetni,amelyik előtt nincs ott folyamatosan,hanem egy megadott időpontban kapnak túl sokat. Az az állat mindent felfal,mert félti a kajáját.
Az én esetemben ez nem így van,mert tudják,hogy a nap 24 órájában megtalálják.
Ha így szeretnéd etetni mint én,akkor az elején még biztos,hogy túleszik magukat,de később nem.
A táp az nem egy könnyen romlandó dolog.
De azt,hogy folyamatosan legyen előtte,azt nem úgy kell érteni,hogy most akkor 10kg-ot odaburítasz,és rá sem nézel 1 hétig.
Hanem úgy,hogy mindig egy kevés legyen előtte,ha látod megette,megint egy kicsit raksz neki. Ha éhes lesz,úgy is megeszi,ha nem,akkor meg majd később
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!