A nyers krumplihéj okoz gondot a cicáknak? Kilopták a kukából, és vígan ették, legalább egyet fejenként megették.
Nem okoz semmi gondot.
Nálunk a főt kukoricát is megeszi
Első válaszoló azért hülyeséget írt. Egészségesnek nem egészséges, de nem lesz baja ennyitől. Vigyázz azért vele, mert nem tudják emészteni, esetleg hasmenésük lehet.
Figyelj oda, hogy ne szokjanak rá a krumplihéj lopásra. :)
4 és 5 ti hány évesek vagytok?
Hogyan lenne tőle hasmenése,amikor a krumpli jó hasmenés ellen?
(Ez kb. olyan,hogy ha vizet iszol,akkor megszomjazol)... vicc kategória
Jujj...
Neked jó, de a macskának nem olyan az emésztése, mint az emberé. Nem tudja emészteni, ahogy a kutya sem. Különösen nyersen.
7.
De a macskáknak is hasonló az emésztésük.
Ha még egy kérődző állatot írtál volna.
Attól,hogy nem emészti meg rendesen,még nem megy a hasa tőle,és beteg sem lesz.
Ettél már sok főt kukoricát? Rendesen megemésztetted? Nem? Mégsem lett bajod tőle,csak kijött hasonló formában mint amikor megetted...
A macska ragadozó (húsevő), mink meg mindenevők vagyunk.
FŐTT krumpli adható, de nyersen emésztőszervi problémákat okozhat, olvass utána. Amúgy egy szóval sem mondtam, hogy néhány krumplihéj csócsálásától baja lesz, hanem annyit írtam, hogy vigyázzon vele, JÓT biztosan nem tesz.
Sziasztok,
Nem tervezem, hogy ezzel etetem őket, amennyit megettek, csak iszonyú büdit fingottak és végül gond nélkül végezték a dolguk.
Reggelre kiborították a kukát, és csak a krumpli héjat szedték szét a konyhában😅 mivel kölykök nagyjából mindent meg akarnak enni, amihez hozzáférnek 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!