Bántani fogja a kiscicákat?
Mondjuk nem ártana felelősebb állattartó lenni és legalább ivartalanítani. A kóborlást és a vak világba szaporodást is megelőzné. A kérdésre reagálva, kandúr függő. Akad olyan, aki akár megfojtja és szétszedi a kicsiket, míg más kandúr akár félhet is tőlük.
A legjobb, ha bent tartod a piciket a házban, biztonságban.
Első, értem amit mondasz, viszont eredetileg ezek nem az én macskáim. Falun lakom, gyakran vannak itt hetekig idegen macskák, amiket nyílván nem fogok sorra ivartalaníttatni, csak azért, mert 2 hétig itt vannak. Ezek a macskák is így kerültek ide, egyszer megjelentek, azóta itt maradtak, amire nem számítottam, eddig nem volt ilyen.
Második, köszi a választ! :) Az anyjuk folyamatosan nincs velük már, csak etetések alatt, azért is féltem őket. De eddig a kandúr rájuk se bagózik, figyelem. :)
4-es, nem én hívtam ide egyik macskát sem, erről ennyit. A portámhoz meg még mindig nincs közöd, nem ez volt a kérdés.
Akit érdekel, nem bántotta őket. Felügyelet alatt odajött, de nem igazán érdekelték. Amelyik oda ment hozzá, arra ráfújt, és arrébb vonult. :)
Feljöttem Gyk-ra évek múltán, nem sokat változott.
Mindent jobban tudunk, mindenről van véleményünk hogyan kéne csinálni, csak szerencsétlennek a kérdésére nem tudunk válaszolni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!