Melyik volt a leghosszabb életű macska fajta? Ismertek-e ilyen rekordot?
Figyelt kérdés
2019. aug. 22. 09:35
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy rekord, nem mértem, az enyém 16 évet élt. Három éve halott, a legjobb és a legokosabb cica volt a világon. Olyan nagyon hiányzik, hogy nincsenek rá szavak.
2/5 A kérdező kommentje:
Részvétem. Remélem találkozol vele majd a túlvilágon ha létezik ilyen. Nem akarsz néhány kiscicát szerezni valahogy? Azok talán jobb kedvre derítenek téged :)
2019. aug. 22. 10:01
3/5 anonim válasza:
A panel macskák gyakran megérik a 19-20 évet is, még rossz tápokon is...
Egy macska genetikailag képes lenne 40 évet is élni, persze ezt nem úgy kell érteni, hogy reálisan bekövetkezhet. Egy ember genetikailag 150 évet élhetne, de bizonyítottan a legöregebb ember 120 körüli évesen halt meg...
Ugyanakkor egy macskára egy fokkal könnyebb vigyázni mint egy emberre.
Viszont ha keresgélsz, akkor azt találod, hogy a legöregebb macska egy egyszerű házimacska volt, főleg brokkolin és szalonnán élt (nagyon furcsa) és 36 évesen halt meg.
De szerintem hivatalósan ez nincsen bebizonyítva és elfogadva.
4/5 A kérdező kommentje:
Érdekes. Köszi.
Hogyan lehet az, hogy egy macska megegye a brokkolit? Hiszen nem ismerek olyan cicát aki szereti a zöldségeket.
Az enyémek utálják a zöldiket.
2019. aug. 22. 10:07
5/5 anonim válasza:
A világon nincs 2 egyforma macsek, biztos van köztük olyan, ami megeszi azt is. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!