Pofán vágtam a macskámat, mert belemászott a tányéromba. Szemét vagyok?
Figyelt kérdés
Most kapott reggelit.
Mielőtt kikapott legalább 6x szedtem le az asztalról és mondtam neki, hogy nem szabad. Újra és újra belement. Elegem lett a pofátlanságából.
Rossz gazda lennék emiatt? Nem ütöttem nagyot, csak megcsaptam.
2019. aug. 17. 06:02
11/19 anonim válasza:
Nem vagy szemét. Attól hogy itt egyesek szerint az a jó gazda akinek az állat dirigál, még nincs igazuk. És nem, a macskák nem fegyelmezetlen idióták akiknek muszáj lopni... Az én cicám mellett ott lehet hagyni bármit az asztalon, tudja hogy oda nem szabad felmászni.
12/19 anonim válasza:
Nem vagy szemét.A macskák nagyon pofátlanok,meg kell őket nevelni.Ha kell,erővel.
13/19 anonim válasza:
Jajj, istenem... Attól mert sosem ütöttem meg a macskámat, még nem engedek meg neki mindent. Lehet a kizárás segít, lehet az orra koppintás, lehet a ráugatás, stb... Gondolom még kicsi, türelem kell, nincs egyből ható csodaszer. Nem, a pofán vágás sem az, semmi értelme félelmet ültetni a macskába, amikor a békés együttélés a cél.
14/19 anonim válasza:
#12:
Ha ütöd-vered, akkor minek tartasz állatot, te féreg.
15/19 anonim válasza:
14-eske,nincs állatom,attól más még megnevelheti,az övét.
16/19 anonim válasza:
Én is kupán szoktam vágni. Általában tanulnak belőle de nem mindig. Nálunk sem igszán működik semmi a fújás sem.
17/19 anonim válasza:
A fújás nálunk sem működött, meglepő módon a határozott NEM viszont bevált. Egyetlen egyszer kellett odacsapnom neki, mikor az egyértelmű tiltás ellenére is újra és újra fel akart mászni az asztalra, mert éppen ott támadt kedve üldögélni. Utána már egy egyszerű nem is elég volt hogy megálljon.
18/19 0 száza-lékos válasza:
# 15
Az nem nevelés, ha ütöd a macskádat, hanem tudatlanság. Egy jó gazdinak eleve meg sem fordul a fejében, hogy ilyen módon fegyelmezze a cicáját, mert tudja, hogy az nem "pofátlanságból" sóvárog állandóan az étel után.
Egy határozott NEM viszont valóban csodákra képes :)
19/19 anonim válasza:
9 éves ivartalanított nőstény macskám van. Kapott egy kis pofont kölyökként mindig ha kajához nyúlt vagy az asztalra ugrott, egy határozott nem! mellé. Aztán egy idő után csak nem! kellett és értett a szóból. Kölyökként meg kell nevelni, az anyja is neveli őket. Azzal, hogy meglegyinted őket nem lesz bajuk... Igenis értelmes lények, csak makacsok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!