Benti cicának szükséges lesz majd bolha nyakörv?
Figyelt kérdés
Nem sokára érkezik hozzánk egy örökbe fogadott cica, menhelyről. Lakótelepi lakásban lakunk.2019. aug. 13. 20:48
1/11 anonim válasza:
Szerintem fölösleges. Az enyémnek egyszer volt bolhája (16 évet élt a cicám és benti volt), amikor az állatdokinál járva egy kutyától összeszedett egy kóbor bolhát. Maga elintézte a kérdést, nem kellett neki semmi extra.
2/11 anonim válasza:
azért sétáltani csak fogod , nem?
3/11 anonim válasza:
Nyakörv helyett cseppek. Néha megelőzésképp érdemes, de nem kell olyan sűrűn, mint egy kinti cicának. Mi átlagban félévente egyszer cseppentünk.
4/11 anonim válasza:
A bolha bekerülhet a lakásba rólad is, kintről beviheted a cipődön, ruhádon, úgyhogy szerintem nem felesleges.
5/11 anonim válasza:
Ma már nem lehet venni bolha írtó nyakörvet. Csak bolha riasztó nyakörvet.
Ha bolhás, akkor cseppet kell venni neki. Ami nemcsak a bolhák ellen, de az atka, és kullancs ellen is véd.
6/11 anonim válasza:
Az én cicáim bentiek, de télen(!) bevittük valahogyan és bolhásak lettek pedig folyamatosan cseppentek rájuk (azóta vettem jobb minőségűt). Szóval ha engem kérdezel akkor nem fölösleges sőt szerintem még fontos is!
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2019. aug. 13. 21:58
8/11 anonim válasza:
sétáltatni akkor is kell . napi 24 bent állatkínzás
9/11 A kérdező kommentje:
Szüleim is, anyósomék is családi házban laknak, lesz sétáltatva is, meg szaladgálhat is kedvére.
2019. aug. 13. 22:12
10/11 anonim válasza:
Ahogy a 6os írta fontos a rendszeres, havi cseppentés. Mert cipővel is bármit haza vihetünk, ami ránk nem jelent veszélyt, de kedvemceinkre annál inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!