Ha egy cica rühes mennyi ideig maradhat életben?
Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 18:35
11/16 anonim válasza:
első vok
De ha kezelitek természetesen túléli
forduljatok állatorvoshoz
12/16 A kérdező kommentje:
kérdeztem tőle volt e már és azt mondta hogy volt és nem lehet rajta segíteni csak annyit hogy ne terjedjen tovább sde ez sem igaz én meg nem vihetem el az ő macskáját mert én sem örülnék ha a cicámat elvinné
2010. júl. 12. 20:16
13/16 anonim válasza:
Ha azt gondolod hogy a strongholdtól meggógyul, hogy tudod elhinni hogy az álatorvos azt mondta hogy nem gyógyítható. Ez hülyeség. A rüh gyógyítható!
14/16 anonim válasza:
az előzőnek igaz van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15/16 anonim válasza:
Azt írta, hogy azt mondta, hogy elvitték orvoshoz, de nem gyógyítható. persze ez sem igaz.
remélem meggyógyul!!
16/16 A kérdező kommentje:
mielőtt azt mondjátok hazudok olvassátok végig amit eddig írtam ,ez nem az én macskám csak aggódom érte, szeretnék neki strongholdot venni h meggyógyuljon mert a gazdái nem viszik el orvoshoz ők mondták azt nekem hogy nem gyógyítható.De ha én olyan hülye lennék hogy ezt elhiszem mért akarnék neki strongholdot venni?
amugy már mindegy mert máe vettem neki egy port amire azt mondták jó és amint tudom elküdön neki
2010. júl. 14. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!