Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A féreghajtó tablettát beveszi...

A féreghajtó tablettát beveszi a macskátok? Én tegnap kb.20 percet szenvedtem vele, mert mindig kiköpte, majd elviszem a dokihoz, ő biztos ügyesebb! Betettem kajába is, lenyalta róla.

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 15:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem. 3man lefogtuk, és így sem tudtuk beadni. De azt bírom, hogy elvittük az állatorvoshoz, és az 2 perc alatt beadta neki. De kifejlesztettünk egy trükköt. Árulnak a Rossmannban, Dmben, Tescobann vagy állatboltokban cicakolbász. Azt kis bdarabokra törjük, és beletesszük a tablettát. Még örül is neki. Ha így sem sikerül, vegyél spot on féregtelenítőt! Bezzeg a kutyámnak csak bele kell tenni a kajájába, vagy csak simán megeszi, vagy lenyomom simán a torkán!! De a macska...!
2010. júl. 12. 18:52
 12/14 anonim ***** válasza:

egyébként létezik paszta formában is féreghajtó. Flubenol a neve. De máskor is jól jöhet, ha tudsz beadni gyógyszert a cicának. Én nem tudok, de azért másokat bíztatok.

Van ugyan egy tabletta beadó szerkezet pár száz forintos műanyag valami. De azzal se megy. Nekem legalábbis

A kutyás válaszolónak. A kutya egészen más. Ha ráteszed a kajájára akkor megeszi. A legtöbb kutya pár perc alatt behabzsolja a kaját. Szerintem észre sem veszik. De a macska..a macska az más. Az észre veszi. Nincs semmilyen trükk. Egy lépéssel mindig előtted van.

2010. júl. 12. 19:30
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem is nagy harc volt mire beadtam neki!

1. próbálkozás: Konzervhusiba belegyömöszöltem, cica nézett rám bambán: "Engem akarsz átverni?"

2. próbálkozás: Nagy bénázások közepette porrá törtem, kajával összetruytitam, a macska reakciója az előző volt.

3. próbálkozás: Cicaaa cicc gyere ide az anyád úristenit! xD Elkaptam száj kinyit, gyógyszer berak, nyak simi. Kb. 30* eljátszottuk, mindíg kiköpte. Elmentem sebtapaszt venni, vérző combbal, kézzel.

4. próbálkozás: Főztem, és eszembe jutott, hogy hogy szereti a husit. Egy kocka nyers pipihusiba beleerőszakoltam. Előtte kapott gyógyszermenteset, és úgy azt. Legnagyobb meglepetésemre megette simán! :D

Kezdhettem volna ezzel is! :D

2010. júl. 13. 14:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Tehát. Miután beraktad a szájába a pirulát és befogtad a száját, nem "simizni" kell a nyakát, hanem meg kell nyomkodni a gégéjét. Lenyeli. Olyan nincs, hogy nem.
2010. júl. 14. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!