A kismacskának mindig hasmenése lesz az elválasztás után?
Az utcán találtam és az anyját hívogatta, tehát biztos hogy még szopott. Elkezdtem cicakajával etetni és két napra rá jött a hasmenés...
Persze, adtam féreghajtót, tudom, hogy az kell, de aki itt tapasztalt, attól kérdezem: az étrendváltás miatt van ez leginkább?
Nem vagyok szakértő, csupán egy csomó kismacskat befogadtam már.
Én is ezt vettem észre, hogy mindegyiknek hasmenése volt.
Én ilyenkor rizst, csirkemellet főztem neki.
Tudod kb hány hetes volt a cicus? Sajnos nem mindegy,hogy 5 vagy 8. Ha kisebb volt,mint 8 akkor nagy kárt csináltál.
Egyébként adj neki rízst és főtt csirkehúst (bőrt,porcot,csontot NE!) ha továbbra se javul akkor normaflore-ral (keveset adj,kb fél ampullát) próbáld,ha úgy se,irány a doki!
Nem tudhatom a korát, inkább az 5-6 hétre tippelnék, de mivel nagyon kis nyomi (kis sovány, szerencsétlen) a korát nehéz megállapítani. Nem hiszem, hogy rosszat tettem volna a szilárd kajával, egyszer el kell kezdeni :)
Volt már olyan cicám is, aki úgy került hozzám, hogy nem tudta, hogy kell enni, de ő már valahol, ahonnan elkerült ehetett, mert rutinosan evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!