Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi lehet a baja? Éhezik?

Mi lehet a baja? Éhezik?

Figyelt kérdés

4 éves sziámi hím macskám van

házban él, nem jár ki

eddig sosem evett semmit, csak száraz macska tápot,mert egyszerűen más nem kellett neki, de mostanában azt vettük észre, hogy nyalja a falat, és nyarvog és nem eszi a száraz tápot, és a többi ételt is alig

mit adjunk neki?

mi lehet a baj???

volt már ilyen nektek?

köszönöm a segítséget

2010. júl. 12. 10:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha eszednél vagy, azonnal viszed dokihoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. júl. 12. 10:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tényleg az orvost. Szerintem valami hiány betegség van van és a falban van valami olyan anyag, amire szüksége van.
2010. júl. 12. 10:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Nyugi, ha nem kedvetlen, akkor igazából nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni. Nekem három sziámim van, és ebben a dög melegben ők sem kívánják igazán a kaját. Próbálj adni neki igazán finit, amit még eddig nem evett, hátha abból eszik egy kicsit, vagy vegyél neki cica tejet, az enyémek azt el szokták nyalogatni :)
2010. júl. 12. 10:20
 4/7 A kérdező kommentje:

köszi az ötleteket:)

igen ha nem javul elfogom vinni orvoshoz, csak azért nem akartuk eddig, mert ugye tényleg meleg van és lehet hogy azért nem kívánja, mert mi emberek se kívánjuk ilyenkor a kaját

2010. júl. 12. 10:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Valamiért szeretik a macskák nyalogatni a meszet. Lehet, hogy hiányzik az étrendjéből valamilyen anyag. Egyébként ha csak száraz tápot adsz neki, akkor sok tápanyag nem jut be a szervezetébe. Amúgy egyszer volt egy kóbor macska, akit befogadtunk, ő is nyalta a meszet. Mi történt vele? Hetek alatt meghalt. Nem a mésznyalástól, hanem betegségtől, ami miatt a meszet is nyalta. Szóval vidd el orvoshoz.
2010. júl. 12. 10:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, ha csak száraztápot kap, az vesekövet vagy húgykövet vagy mi a bánatot okoz náluk.

Ha nem kap enni három-négy napi mást, megeszi a konzervet is, nyugi:)

Még egy macska se halt éhen, ha volt valami a tányérjában, sosem értettem az ilyen mondatokat, hogy "nem eszik meg mást..."

A mieink csontot esznek, és megfogják a denevért meg a vakondot is, valamint bogarakat, madarakat, egereket, tücsköt, leszedik a galambtojást a fákról, és füvet is rágnak. És fürtökben lógnak a csuklómon ha meglátják a konzervet a kezemben:)

A szárazkaja legyen inkább jutalomfalat, vagy ilyenkor melegben talán hamarabb megromlik a konzerv, és az helyettesítheti, de kérdezd meg a dokit.

2010. júl. 12. 12:21
 7/7 hell-ikon ***** válasza:

Ha a falat nyalja, jó eséllyel ásványi anyag hiánya van.

Javaslom vegyél neki Zoomin-t.

[link]

A 4. termék a listában.

A biztonság kedvéért azért az állatorvost is látogassátok meg.

2010. júl. 12. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!