Mi lehet a baja? Éhezik?
4 éves sziámi hím macskám van
házban él, nem jár ki
eddig sosem evett semmit, csak száraz macska tápot,mert egyszerűen más nem kellett neki, de mostanában azt vettük észre, hogy nyalja a falat, és nyarvog és nem eszi a száraz tápot, és a többi ételt is alig
mit adjunk neki?
mi lehet a baj???
volt már ilyen nektek?
köszönöm a segítséget
köszi az ötleteket:)
igen ha nem javul elfogom vinni orvoshoz, csak azért nem akartuk eddig, mert ugye tényleg meleg van és lehet hogy azért nem kívánja, mert mi emberek se kívánjuk ilyenkor a kaját
Én úgy tudom, ha csak száraztápot kap, az vesekövet vagy húgykövet vagy mi a bánatot okoz náluk.
Ha nem kap enni három-négy napi mást, megeszi a konzervet is, nyugi:)
Még egy macska se halt éhen, ha volt valami a tányérjában, sosem értettem az ilyen mondatokat, hogy "nem eszik meg mást..."
A mieink csontot esznek, és megfogják a denevért meg a vakondot is, valamint bogarakat, madarakat, egereket, tücsköt, leszedik a galambtojást a fákról, és füvet is rágnak. És fürtökben lógnak a csuklómon ha meglátják a konzervet a kezemben:)
A szárazkaja legyen inkább jutalomfalat, vagy ilyenkor melegben talán hamarabb megromlik a konzerv, és az helyettesítheti, de kérdezd meg a dokit.
Ha a falat nyalja, jó eséllyel ásványi anyag hiánya van.
Javaslom vegyél neki Zoomin-t.
A 4. termék a listában.
A biztonság kedvéért azért az állatorvost is látogassátok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!