Elütötték a kiscicát de látszólag semmi baja?
"letöröltem róla a vért ami a szájából jött"
Nem csak a lábát találta el ezek szerint. Eltörhetett a bordája is, kocsi csapta meg, nem bicaj, komolyan kell venni. A szájból jövő vér belső vérzésre utal. Állatorvos nélkül nem fogja túlélni, ha ez a helyzet.
(Csak zárójelbe, majd megteszi helyettem más a kioktatást, de van arra megoldás, hogy ne csapja el az autó őket. A házban tartással, vagy macskabiztos kerítéssel, de akármilyen hülyén hangzik, tanítással is megelőzheted a bajt.)
Köszönöm szépen a válaszokat!
Utolsó, a macskák nem az enyémek. Csupán idejönnek a házunk elé, mert látnak minket. Kidobta őket valaki,mi csak etetjük őket hogy ne haljanak éhen. Sajnos nem fogadhatom be őket,mert anyámék nem engedik és a kutyám se valami macskabarát. Próbáltam nekik gazdit szerezni,de eddig csak egynek sikerült.
Az elöttem válaszoló valósággal megidézett! Én vagyok aki ezúttal kioktat!
Ha a cicákról komolyan gondoskodtál volna,nem nehéz ám megcsinálni egy zárt kifutót valami kis fészer/fadoboz köré. Csak venni kell csirkehálót,rögzíteni aztán csóközön. Mert hát,biztos a házban nem tarthatod,elvégre opcióként sem merült fel 😑😑
Az állatorvoshoz mindenképp vidd el a cicát,akkor is,ha látszolag semmi baja. És ha KOMOLYAN akarsz is tenni értük,vagy megcsinálod a zárt kifutót (ami lehet nagyobb is akár) vagy ha ez nem lehetséges,felrakod a kicsiket több gazdikereső csoportba,mert az érzéketlen szüleidnek igaza van: ez vár kint rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!