Lenne rá hely, ahol szívesen látnának?
16 éves vagyok. Nyáron szeretnék a lovak körül besegíteni. A piszkos és kemény munkától nem ilyedek meg, 3 alapjármódban biztosan lovagolok, ugrattam már. Kisgyerekekkel jól bánom, bébiszitterkedtem már.
Szeretnék besegíteni nyáron lovardákban, akár a táboroztatást kisegíteni, akár lelovagolni lovakat. Vagy bármiben a lovak körül.
Szerintetek Budapesten és Győrben lenne olyan hely ahol elfogadnák ezt? Akár igyen, akár pár ingyen lovaglásért cserébe.
Azért jól nézd meg hova mész, mert elszegődsz lovaglásért segíteni, aztán azt veszed észre, hogy a beled kidolgozod reggeltől estig, csak épp a lovaglás mennyisége nem lesz egálban. Én jártam már így, táborban segítettem, 40 fokban aszalódtam a napon, közben lelovagoltattam rengeteg gyereket, utána még jöttek alkalmi lovasok, akiknél szintén besegítettem. Persze mikor kérdeztem én mikor jövök, az volt a válasz, hogy majd x napon, vagy ma sokat mentek a lovak had pihenjenek. Tapasztalat szerzésnek nem volt rossz, de hogy 6x nem ültem lovon a 2 hónap alatt az is fix. Az volt az ígéret, hogy ősszel lelovaglok mindent, erre az edző akinek segítettem lelépett külföldre...
Szóval nekem ilyen élményem volt. Jah meg volt egy másik hely, ahová jártam, egy darabig minden ok volt, aztán a lovász elkezdett zaklatni. Pedig jó hely lett volna,de inkább a környékére se mentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!