Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Kis segítség a díjugratáshoz?!

Kis segítség a díjugratáshoz?!

Figyelt kérdés
Mar egy jó ideje ugrok kisebb aladályokat(90cm). Az lenne a kérdésem hogy azt hogy honnan kell elugrania a lónak azt honnan tudjam biztosan? Vagy erre rá kell érezni? Sajnos nagyon ritkan vannak ugró edzéseim ezért nem nagyon tudok fejlődni...

2019. júl. 17. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy jó edző ezt már az elején megtanítaná, nem csak azt mondja hogy nesze ugorjál.

Én a helyedben keresnék egy másik edzőt. Nem rosszból mondom, de itt ezt nehéz lenne megtanítani.

2019. júl. 17. 18:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Az edzőm se csak annyit mond hogy nesze ugorjál, szoktunk segítő rudakat használni megimdig mondja a hibáimat de valahogy erre még nem sikerült igazán ráérezzek
2019. júl. 18. 10:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is így voltam, hogy volt amikor elmaradtam/hamar könnyítettem, mert nem tudtam nikor kell és nem értettem, hogy mások hogyan tudják mindig (majdnem) eltalálni. Aztán egyre többet gyakoroltunk és mostmár nekem is ugyanúgy megy mint a többieknek :) Én is féltem, hogy mi van hogyha sose fog menni, meg hogy hogy fogom ezt megtanulni de csak gyakorlás és ráéreztem. Igazából ismerni kell a lovat meg távolságot nézni. Ha jó a távolság akkor gondolom azt érzed. Ha rossz akkor meg fel kell mérni, hogy mennyire és hogy messziről fog elugrani, van közbe tesz inkább. De én ha még nem lennék biztos ebben nem ugranék 90cmt. Azért az már nem olyan alacsony egy bizonytalannak még.
2019. júl. 18. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon sok gyakorlás kell hozzá, és tapasztalat, meg meg is kell érezni. A jó távolság eltalálásához nincs egy meghatározott technika, amivel mindig jó lesz, ebbe bele kell jönni. Persze vannak alapok, de azt az edződ biztos elmondja.
2019. júl. 19. 22:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a valászokat. Megpróbalok majd többet gyakorolni
2019. júl. 22. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!