Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Sárga kancának keresek nevet....

Sárga kancának keresek nevet. Tudtok?

Figyelt kérdés
Ha van ötletetek akkor légyszi írjátok le:)

2019. júl. 16. 21:22
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Mit szólsz a Napsugár névhez?
2019. júl. 16. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Médi, Mézi, Szendi,
2019. júl. 17. 21:49
 3/9 anonim ***** válasza:
*Szelli még az is szép lenne pl neki. Vagy pl ez nemtom,mennyire jó, de szerintem akár lehetne ez is: Csengő. De egyébként lehet, hogy ez nem annyira jó. Hogy valami csengő-bongó csengettyűző dallam; és akkor pl lehetne még mondjuk Melodi is; és még a Melodinak is lehetne akár a becézése Médi:):) Vagy pl Médea, vagy olyan lánynév, de van Médi is; és nem gondolnék Médeát egy lónak teljes alakban, a Médi pl elég:):):)
2019. júl. 17. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
*Még a Ferdinanda, Fernanda jutottak eszembe, szerintem szépek:):) Vagy pl lehetne egyszerűen Szépség is:):)
2019. júl. 17. 22:16
 5/9 anonim ***** válasza:
*Vagy pl Stella, akár S-sel , akár Sz-szel ejtve (Bocsi, hogy nem egybe írom , külön jutnak eszembe)
2019. júl. 17. 22:17
 6/9 anonim ***** válasza:
*Vagy pl mégegy(bocsi) Hajnal. PL szerintem ez is tök szép lehetne:):).
2019. júl. 17. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Sárkány 😂
2019. júl. 18. 21:59
 8/9 anonim válasza:
Shakira 😂😂😂
2019. júl. 18. 22:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Táncos, Tüzes, Főnix, Sunny, Alkony, Pirkadat, Hajnalcsillag, Ginger/Dzsindzser, Rubin/Ruby, Scarlet, Holdtánc, Tango

Hirtelen ezek ugrottak be. Az én sárgámat Tűzvirágnak hívják. Az anyja után T-vel kezdődő nevet szerettem volna plusz olyat, ami illik hozzá.

2019. júl. 18. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!