Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovagoltatás. Mi a helyzet...

Lovagoltatás. Mi a helyzet ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Lovaim vannak. Van köztük ami gyerekbarát. Pár ismerős gyerek jár lovagolni. Mindenki rokon vagy jóbarát gyereke. Mostmár jól lovagolnak. Komolyabban. Mi van ha neadj'Isten valami komolyabb baleset történik? Én nem vagyok oktató. Lovagolni tudok rendesen. Nem pénzért járnak.
2019. máj. 7. 17:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Te felelősséged.

Gondolj bele, ha kutyádról volna szó, ott is téged vennének elő.

2019. máj. 7. 17:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen. Ezt gondolom én is.
2019. máj. 7. 17:56
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Irass alá legalább egy “Felelősség vállalási nyilatkozatot”, amiben benne van hogy saját felelősségre lovagol, a ló körüli baleset is az ő felelőssége, stb. (kiskorú esetében a szülővel irasd alá természetesen). Bíróságon nem sokat ér, de legalább elgondolkozik a szülő is hogy ez nem veszélyes sport és nem a te felelősséges a gyereke, szóval lehet jobban teszi ha lovardába viszi.

Egyébként a te felelősséged, ha bármi történik.

2019. máj. 7. 18:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A te felelősséged,ilyen te fogsz a szalámi masik végén állni mert ha nagy gubanc van probléma lesz h nincs papírod,valamint a lovak alkalmassága is kérdéses lesz. Ez kb olyan h jogsi nélkül taxizol egy taxinak alkalmatlan,műszaki vizsga nélküli kocsival.
2019. máj. 7. 20:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Ezért van félelem bennem. Szeretem ha itt vannak. Szeretnék ittlenni. Jó kis társaság. De félek, hogy előbb utóbb én járok pórul. 20 év van mögöttem. Láttam már sok mindent.
2019. máj. 7. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
#3 Barmásog. A magyar tövények szerint vannak abszolút jellegű jogaid, (pl: egézséghez, élethez való jog) amiről még önként sem mondhatsz le! Bármely ennek ellentmondó megállapodás automatikusan semmis. Szóval az aláírt papírod kalap sz...t se ér, mert soha nem is vonatkozott arra, hogy mi van, ha valaki megsérül.
2019. máj. 8. 05:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Csinald meg legalabb az okjt mint mindenki aki rendesen ebben a szakmaban akar dolgozni és még akkor sem mentesülsz minden felelősség alól de ha már nem teljesen feketén csinálod jobb helyzetbe vagy.
2019. máj. 8. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!