1400m2 nem kevés egy lonak?
1400m2 lenne a legelő. A pálya is egybe lenne vele. Először egy ló lenne fél évig aztán egy sethlandi mellé. Naponta lenne mozgatva és hétvégén hosszúterepek. Nyáron 2 hónapot viszont nagy helyen lenne.
A helyes irasert bocsi csak telefonról írtam.
1 hektár/ló alatt lelegelik és kitapossák nagy részét és földes karám lesz belőle nagyon gyorsan. Tehát legelőnek nem elég.
1400 m2 nem valami sok, főleg ha a pályát és épületeket is rátelepítitek. Én keveselném ezt a két lónak, még egynek is (persze egyedül nem tartjuk!).
Tényleg az van, hogy sajnos az nem maradna sokáig füves.
Viszont sok pesti lovardában mèg ekkora karamja sincs némelyik lónak... Láttam 30 és 50 m2-es karamokban bertartott lovakat. Csinálsz egy 20x40 méteres lovaspályát, akkor marad egy 600 m2-es karám nekik.. Lovaspályát meghagyod fuvesnek és napi 1-2 órát ráengeded. Akkor ott hozzájut egy kevés fűhöz is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!