Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Nyeregalátétet ki lehet...

Nyeregalátétet ki lehet mosni? Ha igen hogy?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy Spooksos nyeregalátétem és fehéren megkátszanak az izzadságfoltok, és szeretném kimosni. A címkén rajta van, hogy 30fokon ki lehet, de akkor ugye a csillámos részről nem jön le a csillám? Meg nem rojtosodik, gyűrődik ettől? Versenyes alátétről van szó, szerintem mindenki tudja, hogy nem 2ft, vasalni se lehet és kicsit tartok ettől a mosástól. Neten nem találtam semmit
2019. máj. 1. 11:27
 1/5 anonim válasza:
100%
Próbáld meg kézzel kimosni
2019. máj. 1. 11:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi az alátéteket ki szoktuk rakni egy kifeszitett kötélre, és leveretni vízzel. De én személy szerint mosógépbe is be szoktam rakni
2019. máj. 1. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én az itthoni és a versenyre valókat is simán berakom a gépbe. Nem kell agyoncentrifugázni, és ha lehet, úgy tedd be, hogy a külső része legyen belül, ne a dob felé, de egyébként... Azért ezeket nyúzós használatra tervezték, csak egy ló hátán van... Ha meg nem bír ennyit sem, messziről el kell kerülni a márkát/típust legközelebb.
2019. máj. 1. 15:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Keféld le a szőrt róla. A fehér helyeken én vanish szappant használok. Kézzel is mosható, aztán gépben centrifuga.
2019. máj. 1. 16:32
 5/5 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam csinálni, hogy először vanish szappannal megsikálni a fehér részét (ha elszürkült akkor a mosógép simán már nem biztos, hogy kihozza. Meg leveretem róla a szőrt amennyire csak tudom, mert nem olyan jó ha utána az összes ruha szőrös lesz. Aztán be a mosógépbe. Én a versenyalátéteimet évek óta mosogatom, semmi bajuk. Arra figyelj, hogyha tépőzáras, azt jól tépőzárazd össze, mert én egyszer véletlenül úgy nyomtam össze, hogy a fele szabadon maradt és az egy kicsit kibolyhozta egy helyen.
2019. máj. 2. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!