Kobakkal vagy nélküle?
Figyelt kérdés
Ti vesztek kobakot ha felültök? Ha nem, akkor miért nem(nem kötekedésből kérdezem😊)?2019. ápr. 21. 17:12
1/7 anonim válasza:
Alap, és a gerinc meg a térdvédő is!
Nálunk fel sem engednek nélküle.
2/7 anonim válasza:
A lovardában ahol oktatok mindig veszek kobakot, sokszor gerincvédőt is,de otthon nem mindig használom.
4/7 anonim válasza:
Kobak alap, kétszer is volt már agyrázkódásom nélküle úgyhogy kösz, inkább nézek ki bénán mint sehogy.
5/7 anonim válasza:
Csak versenyen, ritkán itthon is ha nagyon tele van a ló, egyébként nem. (Volt már fejsérülésem, agyrázkodásom de nem változtatott ezen a szokásomon)
6/7 Sssaszem válasza:
Mindig viseltem és viselni is fogok kobakot már azért, ismert anno volt egy hatalmas esésem a Narancs lóról, akkor mentett meg az életemet. Ha nincs rajtam, akkor agyrázkódást szenvedhettem volna.
7/7 anonim válasza:
Kobak és gerincvedo is alap nekem 🙂
2x már leestem és Mind2 esesnel jó, hogy volr rajtam kobak és gerincvedo, szerintem megserultem volna, ha nincs rajtam
Így csak egy röntgent csináltak, amin nem találtak semmit és picit fajt a fejem aznap délután, de másnap ugyanúgy tudtam lovagolni 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!