Vélemény erről?
Nem hiszem, hogy jó minőségű lenne, bár nem ismerem. Én inkább vennék az árából egy használt, de márkás nyerget. Tovább fogja bírni és neked, illetve a lónak is sokkal jobb lesz. A nyereg nagyon fontos dolog, ne spórolj rajta! Akkor se ha csak hobbira kell.
Az előzőnek egyébként igaza van, lehet nem is lesz jó a lovadra. Meg kell majd nézetni valakivel, aki ért hozzá. A normális az lenne, ha felpróbálnád a lóra a nyerget mielőtt negveszed és akkor is kell valaki (hozzáértő!), aki megnézi passzol-e. Ajánlom a Nyeregvilágot, ők kihoznak neked több nyerget és megnézik melyik jó neked és a lónak egyaránt.
Nem jó igy egyben megvenni! (Tudom mert igy vettem én is) Ezek egy átlag méretek alapján teszik össze a felszereléseket. Kötőféken és a nyeregalátéten kívül minden rossz volt.
A nyereg jól fel feküdt mégis feltörte tehát nem jó a lóra. Nyeregemelővel pedig nyomta a hátát. (Száraz folt a nyereg helyén)
A kengyel túl széles volt (pedig vastag a lábfejem) és hosszú volt a kengyelszíj még utolsóba is (lyukasztani kellett hogy jó legyen)
A heveder szintén nagy lett a lóra hiába lett a két oldalt az utolsó felrántószíjba csatolva.
A zabla is 1 cmvel nagyobb volt és a katár is.
Az invédő nagy volt a bokavédő jó.
Ezt az én kisbéri lovamra rendeltem. És több rá ment igy mint ha külön külön meg vettem volna. A másik lovamra jó volt a kantár de a zabla neki sem és a nyereg sem feküdt fel jól. A lábvédők neki már jó volt.
Én bánom hogy megvettem. Érdemesebb külön venni jobban ki jösz pénzügyileg is. Spórolni akarsz de befürdöl. (Én is igy voltam) Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!