Ti bírnátok, ha a lovaknak lenne szarvuk?
Figyelt kérdés
olyan, mint a kecskéknek2019. márc. 21. 21:10
3/11 anonim válasza:
Hirtelen unikornis-szarvra gondoltam, aztán eszembe jutott a kedvenc lovam a lovardából, aki előszeretettel vakarja rajtam a homlokát... hát, nem lenne olyan jó buli :D
Ez a belinkelt szarv vagyon jól nézne ki, gondolom még dekorálni is lehetne :D
4/11 anonim válasza:
Imádnám! :D Olyan misztikus, mesebeli kinézetet ad nekik!
5/11 anonim válasza:
Nem! Így is elégféleképp ki tudnak nyírni 😂
7/11 anonim válasza:
Nem tudom kinek nem hasznos a válaszom dehát mindegy is 😂🤷🏻♀️
8/11 anonim válasza:
Na oké most már komolyan kérdezem. Csikókkal is dolgozom és ahogy mindenhol máshol is, előfordulnak balesetek. Ezeknek a száma nagyban megnövekedne ha hozzámdörgölné a fejét és ezzel komoly sérülést tudna okozni. Kérdezted a véleményemet, én leírtam. Ez miért 0%ban hasznos? Amúgy egyáltalán nem érdekel hogy hàny százalékos vagyok de ezt most nagyon nem értem......
9/11 A kérdező kommentje:
senkit nem minuszoltam:D
ha kell screenshotot is küldök
2019. márc. 30. 01:01
10/11 anonim válasza:
Elhiszem 😂😂 De valaki nagyon jól szórakozik 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!