Csajok! Kengyel nélkül hogy bírjátok?
Igazából annyi hogy bokasüllyedésem van és így kénytelen leszek hosszabb távon kengyel nélkül lovagolni. Viszont lovaglás után éreztem hogy odalenn nincs minden rendjén. Haza értem és elmentem pisilni Na azt hittem ott halok meg. Nagyon fájt a pisilés és fürdés közben a víz és az érintés is. Nem lenne kellemes ha minden lovaglás után ez lenne. Valaki tudna valamit ajánlani? Vagy majd megedződöm?
Ui: az edzőm szerint nagyon jó zárt ülésem volt mindegyik jármódban tehát nem lehet gond hogy nagyon csúszkálok, csak a kellő mozgásom volt meg a nyeregben
Nekem még nem volt ilyen problémám, nincs esetleg valami nőgyógyászati gondod?
A bugyid és a nadrágod anyaga is lehet ludas
Nem csak ülök egyhelyben hanem könnyű ügettem végig. Nem vertem a hátát mert akkor a seggem is fájna.Csak könnyű ügetésnél a nyeregnek nagyon magas a markamrája és neki ütközök részben ez is zavar részben a leérkezés is hiába a seggemen ülök másrészt nagyok a szemérajkaim és igazából bárhogy ülök még lépésben is zavaró tud lenni.
És meg van a megfelelő erőnlét mert végig bírtam és nem vertem a hátát mert azt észre szoktam venni ha verem a hátát mert akkor fájnak az ülőcsontjaim.
Viszont egyébként se tudok mást csinálni mert mivel nagyon fáj a bokám a bokasüllyedés miatt így muszáj ezt mert mire a vágtához érünk begörcsöl és nem tudom beugrasztani sajnos.
jah és csak annyit. kengyel nélkül ki tudok állni 10 percig a nyeregből. viszont kengyellel nem megy mert amint ránehezedem a bokámra kicsit is 2-3 perc múlva fáj.
És nem kéne abba hagynom a lovaglást 1 évre csak emiatt mikor így semmi bajom nincs ez a problémámon kívül.
igen az egész jól hangzik hogy bicajos gatyó lovasnaci alá. Viszont az nem látszik át? Elég ciki lenne hogy kivagyok párnázva.
Vagy több alkalom után rájövök milyen pozíció a jó?
Mert igazából tanügetésbe semmi bajom nincs csak a könnyű ügetésnél kezd fájni.
Sajnos a fáslizás se jó mert nem a terheléssel van bajom hanem hogy fura pózban van a bokám és úgy terhelem azon a fásli se segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!