Milyen kefét ajánlotok vedlésre?
Figyelt kérdés
Shetlandi pónimnak elég nagy a szőre és nagyon sok idő mire levedli. Eddig Magic Brushoz hasonló kefével szoktam kefélni vwdlés idején de nem sokat segít. Milyen keféket ajánlotok? De nem túl horror áron2019. márc. 2. 20:50
1/4 anonim válasza:
Furminator!Nagyon hatásos!Igaz hogy nem ilyen nagy állatokra terveztés de a legszélesebb fejű jó ilyen célra is!
2/4 anonim válasza:
Én a kerek fejű marhavakarót szoktam használni. Ami olyan, mintha három fűrészlap lenne egybefogva.
3/4 anonim válasza:
FURminátor! Gyártanak lónak való “kefét” is. Nekünk nagyon sokat gyorsított a vedlésen. A lovaknak is könnyebb volt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!