REV-t szeretnék tenni, de nincs regisztrált edző a közelemben. Aki legközelebb lenne is 80kmre van. Ő nem jön én nem tudok menni. Szóval igy arra jutottam, hogy eg csinálok egy lovas edzői okj-s tanfolyamot majd okt.-nov. környékén az I. színtű lovasedzőit így a következő évben saját magamat le tudnám rajtengedély vizsgáztatni. Ez lehetséges? A szabályzatok alapján nincs erre tiltás tudtommal.
Nyugalom oktatni nemakarok csak magamat szeretném ezzel fejleszteni illetve hogy idekint (Bécs) tudjak majd magyar színekben versenyezni.
Keresel egy edzőt aki egyszer elmegy veled rajtengedélyre. Nem kell előtte vele edzened meg semmi, fizetsz neki egyszer valamenni pénzt aztán kész. Ez szerintem egy kicsit egyszerűbb...
2019. febr. 13. 21:41
2/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam, de igy senki se vállal el. Az itteni edzőm vissza utasította az MLSz. Ezért is gondoltam erre. Illetve tudtommal edző jelenléte nélkül nem lehet versenyezni. Vagy igen?
2019. febr. 14. 07:57
3/8 anonim válasza:
Nem tudom, pontosan hogyan van, inkább csak kérdés: miért nem teszed le kint a rev-et, versenyzel osztrák színekben, aztán, ha úgy adódik, és már van valami eredményed, tárt karokkal várnak itthon is... Ha ennyire nem kellesz a magyar lsz-nek...
2019. febr. 14. 09:38
4/8 anonim válasza:
Amíg kezdő lovas vagy addig nem versenyezhetsz edző nélkül, itthon. Kint nem néztem pontosan még hogy hogy van mert én amikor ott versenyeztem az edzőmme voltam mindig. Mert ott meg R1 meg a R2 van. De nem tudom merre laksz amúgy, hogy ennyire nem találsz edzőt. Mármint itthon merre kerested.
2019. febr. 14. 14:12
5/8 A kérdező kommentje:
Azért nem itt teszem le a viszgát mert eddig az 5év alatt nem volt szükségem a német nyelvre csak az angolra ezért nem is tanultam szinte semmit. Ott pedig tudni kell a nyelvet.
Nyilván mivel a munkám ideköt ezért olyan edzőt kerestem aki a határ közelébe van/dolgozik.
2019. febr. 15. 21:22
6/8 anonim válasza:
Szerintem amúgy ahhoz hogy díjugrató edző legyél kell rajtengedélyvizsga. Ha nem, akkor az a magyar lovassport szégyene, már nem azért. :D
2019. febr. 15. 23:07
7/8 A kérdező kommentje:
Érettségi + biztos ülés kell a lovas edzőhöz.
De mint mondtam én nem oktatás céljából csinálnám meg.
Ahoz pedig hogy regisztrált edző legyél külön edzői vizsgát kell tenni (amit nehezebb megszerezni mint egy okjs papirt). Szóval nem írja sehol hogy REV kell hozzá.
2019. febr. 16. 20:41
8/8 anonim válasza:
Nem, nem lehetséges. Ahogy te is írtad regisztrált edző szükséges a vizsgához. Az okj tanfolyam nem egyenlő a a regisztrált edzővel. A regisztrált edzőknek komoly vizsgát kell tenniük, amit szintén komolyan bírálnak. Ahoz, hogy edző legyél edzést kell tartanod, díjlovas programot kell lovagolnod és még sok más dolgot is bírálnak. Saját magad edzője pedig nem lehetsz. Ahogy pedig már előttem is írták kezdő lovasként szükséges az edző, illetve amíg ifi vagy addig is. Ő az aki felelősséget vállal érted a versenyeken, ezt pedig a melegítőpálya bíró nagyon figyeli! Kívánom, hogy találj edzőt, a REV-hez pedig sok szerencsét!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!