Ti mit tennétek a helyemben?
Van egy 5 éves ló, a gazdái felajánlották, hogy nekem adják, ha elfogadom, tavaszig van gondolkodási időm. A lovast a hátára engedi, de ennyi a tudása. Az oktatóm segítene a belovaglásban én most tanulom a vágtát.
Néha nagyon elbizonytalanodom, hogy mit is akarok. Egy saját ló is nagyon jól jönne, főleg ez ingyen, de nem érzem magam még annyira magabiztosnak, hogy lovagoljak rajta.
Ti mit gondoltok, mit csinálnátok a helyemben.
Néha nagyon akarom, de ha mélyen belegondolok meginog a kedvem egy kicsit. 17 éves vagyok és komolyabban egy éve lovagolok. A tartásával nem lenne gond.
nem vagy egyedül. Bármi gond van kisegít az edződ. Nyugodtan vágj bele nem lesz semmi. Nem mindenkinek van ekkora lehetősége. Ne szalaszd el. :)
Sok sikert
1. vagyok.
Érdekelne, hogy miért vagyok 0%, mikor a többiek is azt írták, mint én?
A legjobb lenne bértartásban tartani és akkor abból se lehet gond, hogy például nem veszel észre rajta egy kólikát (írtad, hogy még tapasztalatlan vagy). Lovagolni pedig csak edzővel és akkor nem lehet baj.
Ha mégis otthon tartanád akkor vegyél mellé társat és próbálj meg minél több szakirodalmat olvasni (mik a tünetei a betegségeknek, mit ehet és mennyit, mit nem ehet, stb.).
Nekem azért kicsit fura, hogy csak úgy odaadják. Még, ha se papírja, se semmije, akkor is érték...
A másik meg örök igazság: kezdőnek tapasztalt ló való..
Nagy a csábítás, megértem, tényleg, a fél életemet odaadtam volna 17 évesen egy lóért, de ezt nagyon rágjátok át! Van még vagy 20 év az életéből, te jövőre érettségizel, utána továbbtanulsz vagy dolgozol, ki tudja, merre visz az élet... Vele mi lesz? Kotord elő A kis herceget, olvasd el... Ez a felelősség most a te kezedben van.
Bértartásra a közelemben nincs lehetőség, jó, hogy az edzőm itt van de mindig nem lehet mellettem, minden papírja megvan, a jelenlegi gazdái a közelemben élnek, ha beteg lenne tudnának segíteni.
Még átgondolom, persze. Nagy lehetőség lenne az biztos, de azért az életem fontosabb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!