Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Ha valaki lovakkal szeretne...

Ha valaki lovakkal szeretne foglalkozni, mi kell ahhoz?

Figyelt kérdés
Most nem kérek olyan válaszokat, hogy itt olyat nem lehet, ettől tekintsünk most el. Tehát, tegyük fel, leérettségiztél már egy gimnáziumban, van otthon két lovad és kellő lovas tapasztalatod. Hol kezdesz neki? OKJ?
2018. dec. 1. 14:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ennél részletesebben nem tudom, mert te soha nem is akartál válaszolni erre a kérdésre.
2018. dec. 2. 15:06
 12/20 anonim ***** válasza:
47%
A lovakkal való foglalkozáson mit értesz? Lovász? OKJ, oktató/edző? OKJ, plusz engedélyeztetés, lovak vizsgáztatás stb, olvas el az erről szóló jogszabályt, részletez mire van szükség. De lehetsz Állatorvos is vagy hobbi lótartó. Szóval előbb normálisan fogalmazd meg mit szeretnél és akkor kapsz normális válaszokat is
2018. dec. 2. 19:48
 13/20 anonim válasza:
47%
Vácon és Pécelen van lovas suli, lovász, oktató, vagy túravezető de asszem csinálhatsz egy mindent egybe képzést is.
2018. dec. 3. 13:27
 14/20 A kérdező kommentje:

12-es, olvasd el a kérdést és rá fogsz jönni. :)

Egyébként, mivel eddig senkinek nem sikerült elolvasnia a kérdést, és/vagy csak szemétkedni jött ide, ezért már megkérdeztem az edzõmet, aki képes volt oda figyelni és adott egy részletes választ.

2018. dec. 3. 15:40
 15/20 anonim ***** válasza:
32%

NE ETESSÉTEK A TROLLT!

Provokatív a kérdező, csak vitatkozik, bármilyen választ is írtok neki!

2018. dec. 3. 16:05
 16/20 anonim ***** válasza:
35%

Lovakkal foglalkozik,

aki lovász,

aki oktat/edz,

aki tenyészt,

aki fogatozik,

aki bértartást üzemeltet,

aki hobbiból lovat tart.

Gondolom, ha van 2 lovad a lovász kilőve, de a többi állhat. A hobbitartó és a zsebbe fizetett bértartásban a legegyszerűbb, nem kell végzettség.

Az oktatás a legbonyolultabb, mert vizsgázott iskolalóra van szükséged és megfelelő infrastruktúrára (pálya, ló-lovas felszerelések) , neked szakképsítés, számlaképesnek kell lenned szóval vállalkozást kell indítani.

Szóval ez a legmacerásabb és legköltségesebb mind közül.

2018. dec. 3. 18:36
 17/20 A kérdező kommentje:
15-ös, te nagyon jól tudod, hogy kettõnk közül te vagy a troll. Egy szóval nem vitatkoztam, csak a ti provokatív rosszindulatú trollkommenteiteket vertem vissza rátok. Persze, lehet trollkodni, már hozzászoktam, de elõtte nem árt elolvasni a kérdést.
2018. dec. 3. 20:23
 18/20 anonim ***** válasza:
47%

- ló

- pénz

- képesség a gondolkodásra

- képesség önmagad menedzselésére

Nálad az utolsó kettő biztosan bukta, szóval ne kezdj bele.

2018. dec. 6. 14:51
 19/20 A kérdező kommentje:

Na és azt tudod, hogy mi kell ahhoz, hogy az itteni kérdésekre tudj válaszolni?

-képesség az olvasásra

-képesség az olvasott tartalom értelmezésére

Nálad mindkettő hiányzik, úgyhogy ez bukta.

2018. dec. 8. 09:57
 20/20 A kérdező kommentje:
Aki rosszindulatú, és csak trollkodni jár ide, az annak tudatában tegye, hogy legfeljebb egy jót röhögök rajta. Egyesek tényleg kezdenek egész viccesek lenni, ahogy kétségbeesettül próbálnak valamit odaokádni, és leírják tizedszer ugyanazt a baromságot. Azoknak, akik nem tudnak szöveget értelmezni, leírom még egyszer, hátha majd most... A KÉRDÉSRE MÁR NEM VÁROK VÁLASZT. MIVEL ENNYI EMBERBŐL SENKI NEM SZÁNDÉKOZOTT VÁLASZOLNI A KÉRDÉSEMRE, CSAK MAGUKAT KIÉLNI JÖTTEK, MEGKÉRDEZTEM AZ EDZŐMET, AKI ÉRDEKES MÓDON ÉRTETTE, ÉS ADOTT RÁ EGY SZÉP RÉSZLETES VÁLASZT. MEGKAPTAM A VÁLASZT. EZ AZT JELENTI, HOGY NEM KELL IDE ÍRNI.
2018. dec. 8. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!