Sunyi rugós lovat hogy lehet megbarátkoztatni az emberrel?
Boxba kellene tenni és naponta sokszor foglalkozni vele.
Megfogni, vezetni lehet? Még mielőtt öngólt lőnél a boxozással, mert amíg ilyen, nem lehet kialmolni, csak ha addig karámban van.
"Alapból rossz természetű ló nincs."
Oké meghagylak téged ebben a hitben. Szerintem olyanok mint az emberek, és emberből is van rossz természetű. Oké persze, a lovak tökéletesek, és nincsenek hibáik.
Ha mégis van, az is a te hibád. Emellett is azt javaslom, hogy mivel a "te hibád" hogy a lovad hülye, ezért nézd el neki, hogy mindig is lesznek bizonyos fura szokásai, és mindig lesznek egyedre szabott játékszabályai, amiket be kell tartani, ha valaki hozzá akar nyúlni. Ettől még lehet egy szuper ló, csak kicsit körültekintőbben kell kezelni.
Most egy éves, szerintem 3 éves korára jól kiismered, pont amikor be kell majd lovagolni. Nem hiszem, hogy neked gondot okoz majd a belovaglása, hiszen tudod a dilijeit, inkább azt hiszem, hogy nem tudod majd bátran rábízni idegenre.
"Aki emberben ilyen, körül kell nézni a család, a tanárok, az osztálytársak, stb körében"
Engem pl. nem érdekel, hogy aki gyerekgyilkos lesz, vagy nőket erőszakol meg, és darabol fel, azt mi váltja ki, melyik tanár, melyik osztálytárs. Ha te ilyen toleráns vagy az jó, de nem mindenki ilyen.
Úgy általában egyetértek veled, de vannak extrém esetek, akiken nem segít pusztán a szeretet ereje.
Ha sunyítva rúg rád a lovad, az nem jó jel, ha riadt szemmel rúgna rád, akkor egy kicsit több jót jósolnék, ami sok türelemmel orvosolható, de nem erről van szó a kérdés alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!