Versenyen kap valamit?
Akinek megvan a rajtengedély vizsgája és amatőr szinten versenyzik az mennyi pénzt kap/kap egyáltalán?
Köszi a valaszt
Én 6 éve versenyzem, sokszor voltam az első 6 helyezett között.
Életemben egyetlen egyszer nyertem kemény 50000 Ft-nak az egy harmadát, az utánpótlás OB Csapatbajnokságán. Másodikak lettünk, de mivel hárman voltunk a csapatban, így a nyereményt is 3 felé kellett osztanunk.
Ekkor még ifi voltam, így hiába lettem az egyéni bajnokságban is második, ott csak könyvet kaptam. Ifik nem nyernek pénzt, max csapatban.
De a felnőttek is általában csak az OB-n vagy utánpótlás OB-n elért 1-3 helyezésért kapnak pénzt, vagy esetleg még pár nagyobb versenyen, ilyen 10000től 50000ig terjedő összegben. És ha belegondolsz, hogy egy éveben csak egy országos bajnokság van, akkor az úgy nem sok nyeremény még akkor sem ha megnyered..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!