Lendület lovasiskola vélemény?
Figyelt kérdés
Már voltam ott próba lovagláson is és kicsit lenezoek voltak az edzők (elvileg minden “ujjoncal” ilyenek picit). Igazából magáról az edzésekrol, lovakrol, edzokrol ha valaki mondana (lehetőleg olyan aki nem 4 éve járt oda) pár szót azt megköszönném:)))2018. okt. 29. 15:21
1/3 anonim válasza:
Biztos nem mennék olyan helyre lovagolni, ahol már bemutatkozáskor lekezelőek velem. Nehogy már nekem kelljen puncsolni azért, hogy elfogadják a pénzemet!?
2/3 anonim válasza:
Lenézőség alatt mit értesz?
Nem ismerem őket, de múltkor hozzánk is jött lovas, hogy ő szabadon vágtázik stb, csak amikor futószárra tettem megnézni mit tud eléggé elkeseredett, mert bizonytalan volt az ülése, a sarka az egekben, előre dőlt. Kengyel nélkül meg kb meghalt, így közöltem vele kedvesen, hogy amíg nem tud kengyel és kapaszkodás nélkül ügetni nem engedem szabadon vágtázni max futószáron. Kicsit a szívére vette, hogy nem lett egyből sztár lovas, pedig nem voltam se lekezelő, se bunkó, csak a delikvensnek már ez is belegázolt a lelki világába, hogy a hibáit f3lsoroltam.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem. Én sem bunkoságra gondolok csupán nem igazán vettek figyelembe. Elfogadom a kritikát is de semmit nem kaptam csak azt hogy üljek fel egy lóra azt csináljam amit mondanak. De ez egy negyed órás probalovaglas volt úgyhogy abból a szempontból sokkal jobb mintha egy edzésen menne ez. Azóta voltam náluk egy alkalommal rendesen és jo volt, csak minden egyes dologra rá kell pontosan kérdezni..
2018. nov. 1. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!