Mi a véleményetek erről a hafi-lovas kapcsolatról? Mitől lehet? (többi lent)
Van egy hafi a lovardában ahol lovagolok nemrég jött és amikor idejött (eladásra) akkor én voltam az egyetlen aki vágtába be tudta ugrati és ráadásul benne is tudtam tartani. (meg ugye az edzsőm is) Nagyon rosszul videlkedett sokszor elszaladt es megijesztette ezzel a többi lovat a pályán (sokan le is estek a lovakról) és a hafin aki ült mindenki leesett kivéve én és még soha nem estem lórol pedig 7 éve lovagolok. Én azóta (3 hónap) lovagolom és velemis sokszor elszaladt de utána meg előtte szépen dolgozott mostmár nagyon kedves es ugrok is vele amúgy nagyon jól ugrik.És voltam kint vele karámban és akkor követett is amikor nem volt nálam jutu falat sem és amikor sétáltunk és megálltam ő is megállt mellettem. Nagyon szeretem és mostanra csak én lovagolom mert senki mást nem mernek rárakni. Mitől lehet, h velem kedves a többieket meg ledobja meg ilyenek...?
Köszi előre is a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!