Mibe kellene menni egy lovaglásra? Többi lent
A lovas zokni helyett egy egyszerű hosszú zokni is megfelel, azért jó a hosszabb, mert nem csúszik ki belőle a nadrágod ha betűröd.
A lovasnadrág, lovascipő és lábszárvédő teljesen jó.
Én sem teljesen tudom mire gondolsz lovas ing alatt. Ugye van a versenying, de azt versenyre használják, hétköznapokra nem. Aztán lehet kapni galléros lovas pólót (lehet erre gondoltál?): [link]
Ebből különböző márkájú, színűt be lehet szerezni (a képen egy drágább márka pólója van, de akár a dechatlonban is tudsz venni) Sokan pl ilyenben lovagolnak, de egyáltalán nem kötelező.
Meg van sima lovas póló, ami nem galléros, ugyanaz mint egy hétköznapi póló csak van rajta lovas márkajelzés.
De egyáltalán nem kötelező lovas pólót venni, általában a versenyzők is sima pólóban lovagolnak mikor csak edzenek de nincs verseny. Persze aki megengedheti magának gyakran vesz csinos lovas pólót, de egyáltalán nem kötelező.
Aztán ami még lehet, hogy az egyesület versenyzőinek van egyesületi logóval hímzett pólójuk, hogy ha versenyre mennek akkor lássák, hogy hova tartoznak. De nyilván ez sem kötelező, főleg ha nem is versenyzel, meg nem is minden egyesületnél van.
Az utolsónak köszi a választ ❤️
És igen olyan polora gondoltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!