Sodrott lovat hobbira?
Figyelt kérdés
Sodrott lovat szeretnek hobbi lovaglasra! Akinek van/volt sodrott lova tapasztalatok? Mi jellemzi? 14 eves gyereknek lenne!2018. szept. 16. 19:47
1/3 anonim válasza:
Nekem is sodrim van és nagyon szeretem. Van benne egy adag arab, ezért elég menős ló. Kocsizom is és lovagolom is, ügyességi versenyeken indulok vele és egész jól szerepelünk.
2/3 anonim válasza:
Lődörögni, vonatozni osztályban jó.
3/3 anonim válasza:
Nekem is az van. Egyén függő, mint mindig. Az enyémben a telivér vér tombol inkább, így egy masszív, temperamentumos, klassz kis ló lett belőle. Érzékeny, menős, jó szándékú, hatalmas erővel. Nagyon sokat számít, hogy mit örökölt inkább... Alapvetően javaslom a sodrottat, de nagyon meg kell nézni, hogy miből van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!