A sok hülye miért nem akarja már megérteni, hogy egy ló ára, alkalmassága elsősorban nem fajtafüggő?
Figyelt kérdés
2018. aug. 31. 07:37
1/9 A kérdező kommentje:
Annyira nehéz megérteni egyeseknek h mindegyik fajtában van olcsó és drága egyed is?
2018. aug. 31. 07:38
2/9 anonim válasza:
És ezt miért akarod megértetni valakivel?
3/9 anonim válasza:
Ja... Van. Ės? Nekem ingyen se kellene ló. Ilyenkor mi van?
Te tudsz integrálszámítani? Ėrtesz a kvantumfizikához?
5/9 anonim válasza:
Mért kéne megérteniük? Max nem lesz az övék és kész.
Egy ló ára attól függ, hogy a tulaj mennyit kér érte. Ha a kért összegért talál vevőt, akkor annyi az ára. Ha csak kevesebbet hajlandó adni a vevő, és az eladó ebbe belemegy, akkor meg annyi az ára. Ha nem enged az árból, akkor majd megveszi más a kért összegért, vagy pedig nem lesz eladva és ennyi.
Kereslet-kínálat, blablabla...
6/9 anonim válasza:
Én megértem a kérdező kirohanását, mert vannak olyan kérdések, hogy ihajj.
Mondjuk vannak olyan divatos lófajták, mint a fríz, hogy a papírtalan, faluszéli mixért is elkérnek simán 1 milliót és a sok hülye meg is adja.
7/9 A kérdező kommentje:
6. Értelmes, a többi miatt született meg a kérdés.
2018. aug. 31. 19:01
8/9 A kérdező kommentje:
Sok fogyatékos folyamatosan jön a fajtafétissel a képzettség, kor, papír nem befolyásolja egy ló árát csak a fajta.. "melyik fajta a legolcsóbb?", milyen fajta ló ugrik át 120 centit? " és társaik..
2018. aug. 31. 19:04
9/9 anonim válasza:
Mert nem értenek hozzá és igénytelenek. Teljesen megértem mi a bajod. Idejönnek, feltesznek egy idióta kérdést és meg vannak sértődve, ha nem azt írod le amit hallani akarnak, sőt! Utána már jobban is tudják nálad, ha azt mondod neki akkor minek kérdez akkor csak habog. Vagy megpróbál téged hülyének beállítani. Arról meg szó sem lehet hogy utánanézzen, mert esetleg az ő tudása hiányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!