Megfelel egy ekkora kisló?
Figyelt kérdés
150 centi és 43 kiló vagyok. Egy 120-130 centis kisló megfelelne, vagy gondolkozzak egy magasabbon?2018. aug. 6. 21:57
11/17 anonim válasza:
Hafi, fjord, Welsh cob, nagyobb hucul, illetve ezek félvérezett mixei. Szóval olyan 140-150 centibe gondolkozz, azt ki se növöd meg súlyban se lesz gond.
12/17 A kérdező kommentje:
Nem növök ki már semmit, mivel már nem növök tovább! Ez a végleges magasságom! Fajtát ajánlani nem kell, nem ez volt a kérdés. A kérdés magasságról szólt, várom a választ.
2018. aug. 7. 19:04
13/17 anonim válasza:
Ne haragudj, nem akarok semmibe belekötni hisz nem tudok semmit az egészségi állapotodról. De hacsak nincs különleges betegséged akkor még bőven nőhetsz.
Szerintem az amúgy teljesen irreleváns, hogy hogy néz ki valaki mellett egy magas ló. Fő szempont inkább az legyen hogy a lábad ne lógjon a hasa alá, tehát képes legyél megfelelő segítségeket adni. Én a helyedben inkább 130-140 körüli jószágban gondolkodnék, nem valószínű hogy súlyban terhet jelentenél ekkora lónak, a magasság is kényelmes.
14/17 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy bõven nõhetek? Beteg nem vagyok, de 17 évesen már nem hiszem, hogy nõnék. 15 éves korom óta egy fél milimétert nem nõttem, fél centivel vagyok magasabb anyámnál, szóval kétlem, hogy változna.
2018. aug. 7. 22:19
15/17 A kérdező kommentje:
De akkor egy 135-ös Hafi lesz. Ahhoz, hogy azt kinõjem, túl kell nõnöm apámat, ami azért nem valószínū. :D
2018. aug. 7. 22:23
16/17 anonim válasza:
Úgy értem, hogy 17 évesen még egyáltalán nem vagy a végleges magasságodnál és testalkatodnál. De ezért emeltem ki külön hogy nem ismerem a családi genetikádat, lehet hogy már semmivel sem leszel magasabb de akár 3-4 centi is bőven beleférne; a súlyról nem is beszélve. De te tudod.
17/17 A kérdező kommentje:
Nem fogok nőni, mondom. Anyukám szintén 15 éves koráig nőtt, egymagasak vagyunk, apám 17 éves koráig, ő is 160 alatti, tehát nem tudok hova nőni.
2018. aug. 8. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!