Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Budapest ( 3. kerület/ Budakal...

Budapest ( 3. kerület/ Budakalász/ békásmegyer) felestartás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3.kerületben esetleg van valakinek feles tartós lova? Békásmegyerben lakok, és nem szeretnék az egész városon átutazni, de egy kezelhető távolságot be tudok vállalni még. 11 éve lovagolok, Debrecenből költöztem Pestre és itt is szeretném folytatni a lovaglást :D 2 évig versenyeztem, szóval a 3 alap jármód biztos plusz egy kis tapasztalatom van az ugrás térén is. Jelenleg 18 éves vagyok, könnyű súlyú lovas, határozott de nem idegbeteg/agresszív. Teljesen állatbarát lány vagyok, ha valaki esetleg tud vagy van neki lóállata felestartásba vagy esetleg olyan lova akire nincs ideje és mondjuk istállót kell takarítani stb, azt is nagyon szívesen elválalom ha "fizetségképp" lovagolhatok, de ha mondjuk csak ló közelében tudok lenni nekem az is bőven megfelel :) bármilyen lehetőséget meghallgatok

2018. aug. 1. 13:58
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!