Szilaj Lovaspark, Tövesmajor Lovarda, Erdő Lovaspark, Junior Lovarda?
Figyelt kérdés
Bértartó helyet keresek lovamnak! Félrideg tartásban szeretném tartani, ezeket a lovardákat nézegettem, de mielőtt felhívom őket érdekelnének személyes tapasztalatok is a helyekkel kapcsolatban! Árakkal együtt! Előre is köszönöm2018. aug. 1. 11:50
1/3 anonim válasza:
Az erdő lovaspark létezik még? ki a vezetője? ott tartottam 5 évig a lovam..
2/3 anonim válasza:
Ha a Gaál Tomi csinálja,akkor mindenképpen az Erdő lovasparkba vidd. Nagyon ért hozzá,emberileg is egy fantasztikus ember....Egyszer,az én hibámból adódóan egy kólikája volt a lovamnak,bekerültünk Üllőre. Tomi 20 perc alatt bérelt egy lószállítót,éjfélig ott volt a vizsgálatokat megvárta,nem evett,nem ivott...És utána nem engedte hogy a benzinbe vagy bármibe beleszálljunk. Nem engedte kifizetni. Szerintem ez sokat elárul a jelleméről...:)
3/3 A kérdező kommentje:
Az erdő utcában sok lovarda van amúgy, én csak hallottam az Erdő Lovas Parkról, azt nemtudom pontosan hogy melyik, és sajnos az interneten semmi infó nincs róluk, se honlap, se telefonszám. Az első lovarda lenne aminél fedeles is van?
2018. aug. 1. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!