Szerintetek mekkora ló lenne az ideális nekem? 150 cm vagyok 38 kg.
Ezt így látatlanban nem nagyon tudom megmondani. Lehet hogy biztonsági módban elzötyögsz, de lehet tenyleg jól megy a három jármód. Először mindenképpen edzővel beszélj.
És egyáltalán mire kéne a ló? Hobbiból lovagolsz rajta, esetleg versenyzés, vagy rajtengedély vizsgára szeretnéd?
Ezeket gondold át és mindenképpen EDZŐ!
160-165 cm magas ló? Igen, ez a divatos, de nem az ideális. A kérdés márpedig az ideális méretű lóról szólt.
Az ideális méretű lovad 140-150 cm közötti, ebbe még nőhetsz is, gyanítom fogsz is.
Más téma hogy az emberek többsége rendesen el van tévedve a lovak mérésével kapcsolatban, megint más probléma, hogy lovat nem elsősorban méret alapján kéne választani, de a kérdésedből semmi más nem derül ki a lovastudásodról, és a céljaidról, pedig ezek fontosabb dolgok, mint a ló mérete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!