Hogy hívják a kedvenc lovatokat vagy a saját lovatokat? Ha akartok írhattok a pacikról egy kicsit (pl. :kora, fajtája, színe, neme, hogy milyen a paci stb. ).
Figyelt kérdés
Nagyon szívesen olvasom az ilyeneket, úgyhogy írhattok a kedvenc vagy saját lovatokról2018. júl. 22. 15:41
21/23 Sssaszem válasza:
Goldinak hívják a lovamat. Első ló, tavaly nyáron vettem meg 2018.08.14-e óta vagyok lótulajdonos. Kora 6 év, Fajtája haflingi kisló, 140 cm magas. Nagyon nyugodt meg nem rohan el nem bakol egy rossz mozdulata nincs. Terepbiztos. Szóra dolgozik neki köszönhetek mindent.
22/23 anonim válasza:
Nekem nincsenek lovaim, szóval itt vannak a kesvenceim:
- Aphrodité (mi csak Afinak hívjuk): egy pej furioso ló csillaggal a homlokán. Nagyon jófej és cuki. Mostanában csak nyakmadzaggal lovagoljuk.
- Kóci (ne kérdezzétek miért ez a neve, nem tudom:,)) egy tinker fekete-fehér foltos paci. Nagyon jó fejlődésre, mert őt szinte csak testsúly áthelyezésével lehet irányítani.
23/23 Sssaszem válasza:
Az én lovam kora 8 év. Fajtája: haflingi, Színe: fakó, Neme: herélt, 2 éve vettük, van nálam a Milton lovardában hobbi lovacska és szóra dolgozik mindent megcsinál nekem terepbiztos Húh ennyit sikerült most összeszednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!