Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A Nemzeti Lovardában hogyan...

A Nemzeti Lovardában hogyan lehet megtekinteni a versenyeket?

Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni egy díjlovagló versenyre nézőként a Nemzeti Lovardába. Hogy megy ez? Sokba kerül a belépő? Egyáltalán meg lehet nézni ezeket a versenyeket? Még soha nem voltam ilyenen :s

2018. júl. 14. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Díjlovas versenyen nem szokott beléptidíj lenni. Bemész a nagykapu melletti kiskapun, bólintasz egyet a kapuszolgálatos felé, a tempót változatlanul hagyva a szemben levő parkot a mögötte levő épülettel vagy jobbra, vagy balra megkerülöd, és ott lesz a négyszög - vélhetőleg.

Minden hazai lovaséletben tevékenykedő állandóan a népszerűsítés, a tömegbázis és hasonló varázsigéket mantrázik, így aztán persze, hogy meg lehet tekinteni a versenyeket. Mondjuk a díjlovasok tesznek is a dologért, előtte este már látható a startlista, szinte online jönnek az eredmények, ésígytovább.

2018. júl. 14. 16:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ:)
2018. júl. 14. 16:19
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Szívesen. :) A biztonság kedvéért közben ellenőriztem, hogy a jövő heti szabadtéri lesz-e, mint azt feltételeztem, de az lesz. Gondolom, a jövő hetire mennél, az egy rangos verseny lesz.
2018. júl. 14. 16:47
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen azt néztem ki:)

1 éve járok lovagolni és szívesen megnézném hogyan csinálják a "nagyok":D

2018. júl. 14. 17:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért emelted ki megint a kérdést, az előző válaszolótól minden kérdésedre választ kaptál.
2018. júl. 18. 11:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Na, látható a szombati startlista:

[link]

Én csak a nagy számokra megyek, idő hiányában, sőt, nem délre, hanem 14:20-ra.

2018. júl. 20. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!