OKJ-s lovassportedzőiből regisztrált edző?
Itt van minden információ [link]
Én is szeretnék majd menni, de még spórolni kell rá. Lovat meg csak adnak a vizsgára.
OKj egy drága papír, semmi több. Nem tanítanak semmi újat, ráadásul a lovasedzői képzést elválasztanám a sportedzőitől, mivel a lovakról annyi szó van benne amennyi a gyakorlaton esik és azért ezegy komplexebb dolog, mint egy teniszezőt, vagy egy úszót félkészíteni.
A papír lenne elvileg a garancia, hogy értesz is hozzá amit csinálsz, de amíg nincsenek komolyabb szakmai követelmények, az értéke nulla. Nem hiába csinálja a Lovasszövetség a minősítő vizsgát. Bár még nem voltam rajta, remélem nem puszira adják a minősítést.
A lovasszövetség oldalát kell figyelned, ahogyan előttem is leírták. Kb. októbrtől várhatod, hogy bármiféle vizsga, vagy edzőtábor kiírásra kerüljön. Ha nem vagy biztos magadban, jelentkezz csak egy edzőtáborra, az ad egy támpontot arról, hogy szükséges-e egy jobb lovat szerezned, vagy boldogulsz egy ott bérelttel.
Az ott megadott e-mail címen tudsz érdeklődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!