Felnőttkorba el lehet kezdeni hobbiként lovagolni? Vannak olyan helyek ahol engedik vag, tanítják ezeket felnőteknek? 22l
Figyelt kérdés
2018. júl. 6. 14:27
2/7 anonim válasza:
Már miért ne? Sosem késő semmi. mi is huszonévesen kezdtük a férjemmel. Két évig jártunk lovardába. Szerintem bármely lovardában lehet érdeklődni. Mi két helyre is jártunk, mindenhol voltak felnőtt kezdők.
3/7 anonim válasza:
Ez hobby lovaglás lesz gondolom.
Par farmernadrág nem árt.
De nem olcsó mulatság,amúgy más akadály nincs.
Van felnőtt lovas oktatás,hobbi lovaglás.
(Állattenyésztő vagyok,lovaglás nem volt tantárgy vagy gyakorlati tárgy)
4/7 anonim válasza:
Én 30 voltam amikor megtanultam, és rendszeresen jártam úgy kb. 3 évig. Úgyhogy hajrá!
5/7 anonim válasza:
Akár 50 évesen is el lehet kezdeni, ha akkor jön meg a kedve valakinek :)
6/7 anonim válasza:
Igen, mint már sokan írták. Lehet olyan hely, ahol az iskolalovak kicsik egy 80-90 kg-os férfihez. De a Te esetedben ez sem lehet gond.
Én több, mint kétszer annyi idősen kezdtem, mint Te most. :)
E tapadztalat alapján írom, hogy nagyon fontos a szakmailag és a felelős hozzáállás szempontjából is jó oktató.
Fontos a megfelelő iskolaló.
Legalább a tanulás első szakaszában, az első hónapokban hetente lehetőleg minimum három lovaglás legyen.
7/7 anonim válasza:
20 éves koromban kezdtem el én is tanulni, aztán időhiány miatt kimaradt egy jó tíz év. Most 30on felül megint lovagolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!