Kozos lo a baratnommel?
Szerintem rossz ötlet. Nem ismered a mondást hogy közös lónak túrós a háta? Nem véletlenül született ez a kifejezés. Már az gondot okozna előbb utóbb hogy ki mikor "használja" a lovat, jönnének a viták és a nézeteltérések. Ha jön valami nagyobb költség akkor is lehet az egyik fél húzná a száját. Illetve akármelyikőtök kerülhet kényelmetlen anyagi helyzetbe amikor nem tudja fizetni, a másik fél meg nem mondhatja hogy ja nekem túl drága így...
Én biztos nem mennék bele.
Oké, drága, és ha lesérül, vagy megbetegszik? Ha mondjuk alattad sérül le, ki fizet? Csak te, vagy ő is? És ha emiatt a sérülés miatt senki se lovagol 2-5 hónapig mondjuk? Ki fizeti a tartását? Ő mire fizessen, ha csak nézegetni lehet? Egyáltalán, ki fizeti a kezelését, vagy mondjuk egy műtétet?
Ha valaki elköltözik, viheti a lovat? És a felszerelést?
Ha valaki terepre akar menni?
Ha te feltennéd az új barátodat, de a barátnőd szerint nehéz lenne a lónak? Ha a barátnőd lovagoltatja rajta a fél családját, és te már nem tudsz felülni, olyan fáradt a ló?
Ha elszakad a kantár?
Ha eladnád a lovat, de ő nem akarja, viszont megvenni se szeretné a te részedet? Akkor köteles vagy fizetni a tartását?
Ha nagyon más módon lovagoltok? Ha emiatt behülyül a ló?
Ha összevesztek, kié les végül a ló?
Ha te patkoltatnád, ő meg nem, akkor lesz rajta vas? Ki fizeti?
Ha elvinnéd egy 3 napos versenyre, ő addig nem lovagol? Amíg a versenyre készülsz, ő felülhet? És ha ezzel következetesen elrontja a lovat minden alkalommal, és így rosszul szerepelsz majd a versenyen?
Ha szeretnétek kettesben kimenni terepre? Ha ő ment ki terepre, te meg órákig vársz rá, mert nem szólt előre?
Stb-stb. Rengeteg kérdés, és előbb-utóbb elő fog kerülni ezek közül több is, ez időzített bomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!