Mi a vélemény az alábbi lovakról?
Szerintem a harmadik ló az, amelyik megbízható, korrekt állat, de látatlanban csak annyit, hogy arany igazság: kezdő alá fiatal, kezdő ló nem való.
Osztom az előttem szóló véleményét, hogy orvost és edzőt vigyél magaddal a lóvásárláshoz.
Véleményt kértél, de mindenki levette hogy kezdő vagy, és a te érdekedben tanácsolták, hogy ne ezek közül válassz.
Levettük, mert egyértelmű.
De ha kapsz egy korrekt választ, de mégis idiótázol, akkor minek tetted fel a kérdést?
Vegyél csak 3 éves, frissen belovagolt telivért a kevés tapasztalatoddal. Jó szórakozást a sárban.
Azért kötöttek bele a kérdésedbe, mert semmit nem tudunk rólad. Pl kor, tapasztalat, lovastudás, van e segítséged stb. Csak ide dobtál 4 különböző lovat, meg hogy hobbira kell.
A telivér nem kezdőknek való, de ha elbírsz vele, miért ne. Nem mindegyik hülye, de könnyen gurul a gyógyszer. A 3. nekem is szimpi, bár szürkét sose vennék (tudom a jó lónak nincs színe). Inkább környékbeli lovasokkal konzultálj, meg olyannal aki ismeri a lovastudásod. Megnézni is edzővel menj, meg lóhoz értővel , mert könnyen átvághatnak,ha szemeden a rózsaszín köd. Szerződés és útlevél nélküli ne vegyél lovat.
Az első kettő nem első lónak való. Ennyi.
Az utolsó meg elég lepukkantnak tűnik képek alapján, én nem rizikóznék vele, a 3. egy megnézésre érdemes, azt nyilván nem lehet mondani, hogy lószállítóval máris indulhatsz érte.
A kérdés egyébként tényleg kezdő lótartót, max középhaladó lovast sejtet, ezen nem kell megsértődni, vélhetően a válaszadók sem Branderupként kezdték a pályafutásukat.
Szia! Szerintem:
-a 4éves nagyon fiatal azt csak nagyon nagyon tapasztalt nagyon nagyon profi lovasok tudnak jó lovat csinálni (nem kételkedek benned!!) + angol telivér ami egy nagyon pörgös és ha olyan akkor veszélyes lófajta
- Én herélt párti vagyok így szerintem a 12 vagy a 15 éves lovat válaszd! De ezt úgyis a szüleiddel beszéld meg (Ha annyi idős vagy) vagy ha már valamelyik lovacskát tutira meg akarod venni akkor mindenképp vigyél magaddal állatorvost vagy az edződet!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!