Lovat szeretnék de em tudom, hogy alkalmas vagyok-e rá? (Több lent)
Normálisabban:
Nem vagy még rá alkalmas, mert:
- Ha 5 éve lovagolsz, akkor nagyjából kell hogy legyen a fejedben némi fogalom arról, mennyibe kerül egy ilyen álat napi, heti, havi sziten, és akkor még nem pótoltál cuccokat, nem volt állatorvos.
-A lovaglás tudás és az, hogy te nyergelsz, meg ápolsz, édeskevés ehhez. Az, hogy alap ármódokban fent tudsz maradni, meg egyszer ugrottál 100 centit, még kevés. Az is kevés, hogy rajta maradsz egy kecseg lovon. NA de vajon szót is értesz vele? Érti a l, hogy mit szeretnél tőle, vagy csak abban vagy ügyes, hogy megmaradjál a hátán? Mert nem mindegy, hogy te fentmaradsz, vagy szívesen dolgozik veled a ló.
- HA fel lennél rá készülve, tudnád, hogy nem fajtát keresünk, hanem egy korrektül belovagolt, rossz szokásoktól mentes EGYEDET.
Szerintem tölts még el időt lovardákban, különböző lovakon, tanulj lelkiismeretes lótartóktól.
Meg annyi eszed sincs hogy lovaknal hogy van a tisztasag.. tudod dragam kutyaknal van fajtatisztasag..
Lovaknal: Tisztaveru/Nem Tisztaveru van..
Kerlek ha lovat akarsz venni, vagy alapbol lovagolsz, szereted a lovakat akkor tudjad lovaknal hogy hivjak a tisztasagot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!